Uw woning in de Gebroeders Tassetstraat 45 in 3018 Wijgmaal (Leuven) te koop zetten.

Uw woning in de Gebroeders Tassetstraat 45 in 3018 Wijgmaal (Leuven) te koop zetten.

Gebroeders Tassetstraat 45
3018 Wijgmaal (Leuven)
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 1 reviews

U bent verkoper van een koophuis in de Gebroeders Tassetstraat 45 in 3018 Wijgmaal (Leuven) en zou deze graag verkopen? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw pand opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw immo verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van het historische centrum van Leuven met zijn markten, stadhuis en kerk, wordt uw koopwoning in de Gebroeders Tassetstraat 45 in 3018 Wijgmaal (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele personen die een woning willen kopen. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als verkoper via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw woning.

Uw huis te koop aanbieden via Huis-te-koop-Leuven.be heeft volgende voordelen:

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in stad Leuven, gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel panden er te koop staan in Leuven stad en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil als verkoper in de markt zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koophuis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 koophuizen te koop aangeboden worden in Leuven en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw huis in de Gebroeders Tassetstraat 45 in 3018 Wijgmaal (Leuven) wil te koop zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!