FAQ

Op deze website is het enkel mogelijk op panden te koop aan te bieden die in Leuven of deelgemeenten (Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele of Wijgmaal) liggen. Heb je een pand in een andere stad of gemeente dat je te koop wenst aan te bieden? Contacteer ons dan rechtstreeks of neem een kijkje op Huis-te-koop-Gent.be of Huis-te-koop-Hasselt.be.

Er zijn geen voorwaarden verboden aan het te koop zetten van uw eigendom. Ongeacht of u uw eigendom verkocht krijgt of niet: de kostprijs blijft op 0 (nul) euro.

U dient zich eerst aan te melden (via ‘nieuwe account aanmaken’). Van zodra u succesvol geregistreerd bent op onze website kan u ‘een nieuwe pand toevoegen’. TIP: Vul zoveel mogelijk velden als mogelijk in en upload zoveel mogelijk foto’s van uw eigendom.

De kostprijs voor het plaatsen van de verkoop van uw pand(en) is 0 (nul) Euro. U dient geen kosten te betalen aan Huis-te-koop-Leuven.be. U kan dus volledig gratis beroep doen op Huis-te-koop-Leuven.be om uw pand(en) te verkopen. Ook als potentiële koper kost het gebruik van deze site u niets.

Zowel als koper als verkoper kan u beroep doen op Huis-te-koop-Leuven.be. Huis-te-koop-Leuven.be zorgt ervoor dat u als verkoper uw eigendom(men) meteen op onze website kan plaatsen om te koop aan te bieden.

Kopers die op zoek zijn naar een woning krijgen meteen een overzicht van de aangeboden panden en kunnen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.